2013 - Kitta & Sven

Søg
Gå til indhold

Hoved menu

2013

Rejseliv > Hymer Klub Danmark


   På disse sider vil vi fremover lægge billeder ud fra de træf, vi har deltaget i.

_______________________________________________________________________________

Hymer Klub Danmark
10 års jubilæum
i Kristi Himmelfartsferien 9. til 12. maj

Klubben har holdt jubilæumstræf og generalforsamling på Ribe Camping.
147 personer fordelt på 74 vogne valgte at deltage i træffet.

Halvdelen af klubbens medlemmer mødte op for at gratulere fødselaren. Vi havde nogle indholdsrige dage med udflugter, hygge, loppemarked, foredrag ved John Ahrenkiel, generalforsamling og festaften med forrygende god mad, et veloplagt og dygtigt orkester, der underholdt og spillede op til dans.

Billederne i galleriet må gerne downloades til privat brug. Det sker ved at klikke på et billede i galleriet, højreklikke på det store billede og vælge "Gem billede som..." eller "Kopier". Du får så et billede i en opløsning på 1000 pixels i bredden. Højden afhænger af, om fotografen har valgt et udsnit af billedet. Derefter kan du gemme billedet/billederne i dit eget bibliotek.

_______________________________________________________________________________

Silkeborg
28.-30. juni 2013

Træffet blev holdt på Jyllandsringen Camping i Resenbro. Hyggelig weekend med masser af god jazz-musik.

Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse


Vi var ni vogne på det store areal, som bli'r kaldt Sibirien på Jyllandsringen Camping. Midtbyen og havnen i Silkeborg var én stor festivalplads. Der var hyggelig jazz-musik overalt, lige fra traditionel New Orleans til mere eksperimenterende, ny jazz.
Festivallens absolutte højdepunkt var den årligt tilbagevendende jam session søndag fra kl. 10.15 til 13.00, - og hold da op, hvor de gav den gas. Der blev improviseret på tværs af mange af festivallens forskellige orkestre og solister. Alt under kyndig ledelse af Steffen Juul Hansen - let genkendelig på den røde kasket. På et tidspunkt var der nok over 30 musikere på scenen i Havneteltet.
Nye, unge musikere blev også præsenteret. Enormt bifald fik den 18-årige amerikaner, super-talentet Solomon Hicks, som er en forrygende sanger og guitarist. Han er new-yorker og havde sin Europa-debut i Silkeborg. Hans version af 'Johnny be good' fik Havneteltet til at hæve sig flere meter.
De fleste af billederne i slideshowet her ovenfor er da også fra de medrivende formiddagstimer søndag.

_______________________________________________________________________________Sensommertræf

på Stevns Camping
23.-25. aug. 2013

Hymer-Klubbens sensommertræf var begunstiget af det smukkeste sensommervejr, blå himmel og dekorative, hvide skyer. Dertil temperaturer på den rigtige side af 20 grader. De fysiske rammer på pladsen var i orden, så rammerne var, som de skal være til et hyggeligt træf for de 20 tilmeldte vogne.

Til bestyrelsens - og de øvrige klubmedlemmers - store glæde var der tre debuterende træfdeltagere. De fik en særlig velkomst i Hans Enevoldsens tale ved fællesspisningen under halvtaget fredag aften.

Lørdag var helliget turen til Koldkrigsmuseet Stevnsfortet nær Rødvig. Enkelte havde udvist den venlighed at trække sig fra turen, så vi kunne komme ned på de 30 deltagere, som klubben havde booket. De var ikke klar over, at de derved blev "snydt" for en stor oplevelse, hvilket ikke mindst skyldtes en helt enestående guide, pensioneret seniorsergent Arvid Jørgensen. Med stor entusiasme og med en kolossal viden om emnet fik han på knap 2 timer fortalt meget levende om dette forsvarsværk fra Den Kolde Krig's tid. Han store viden skyldes ikke mindst, at han i sin tid var tjenestgørende på fortet.

Lørdag aften var der arrangeret fælles spisning i fælleshuset. Kaj Larsen havde sørget for varm mad udefra til de, der ønskede det.

_______________________________________________________________________________Efterårstræf

i Nordtyskland
13.-18. okt. 2013

Efterårstræffet blev afholdt på Camping Mitte i Medelby, hvor Hans Lund havde tilrettelagt et spændende program med 3 busudflugter, hvor han selv var guide på 2 af turene. Hele ugen kunne vi råde over Multihalle, hvor vi kunne holde informationsmøde og om aftenen mødes til spisning af medbragt mad.

Der deltog 36 personer i dette træf. Vejrprognosen for træffet var ikke just prangende, men det viste sig, at vejret var bedre end sit rygte. Søndag og mandag kom der ingen regn, og især mandag skinnede solen, så det føltes sommerligt. Specielt søndag aften var det vigtigt med godt vejr, idet vi skulle på udflugt med ”Sort Safari”. Vi fik en naturoplevelse, som vi aldrig vil glemme. På TV og på tryk har vi set billeder af de enorme stæreflokke på mellem en halv og én million indvider, som danner helt uvirkelige formationer på himlen i deres søgen efter et rovfuglesikkert natlogi. Vores guide på denne fugletur ud til Gottes-Kog hed Anja og var fra firmaet 'Sort Safari'.

I ugens løb var der to udflugter til hhv. Syd- og Nordslesvig (Sønderjylland). Førstnævnte gik til Slesvig, hvor vi besøgte Slesvig Domkirke, efterfulgt af en kraftig middag i bryggeriet Asgaard’s restaurant. Herefter fulgte besøg i Vikingemuseet Hedeby samt Danevirke Museum.

Anden bustur gik til forskellige, sønderjyske seværdigheder, Rudbøl, Højer, Rømø med Kommandørgården og Skt. Klemens Kirke. Hjemturen gik via Løgumkloster.


Tilbage til indhold | Retur til hoved menu