Campingferie. dk - Kitta & Sven

Søg
Gå til indhold

Hoved menu

Campingferie. dk

Rejseliv > Campingartikler

Besøg campingferie.dk's
hjemmeside

Freelance-medarbejder


For snart 10 år siden fik jeg en mail fra Peer Neslein. Han gik med tanker om at udgive et reklamefinancieret campingblad og ville gerne have mig knyttet til staben af ’skriverkarle’. Bladet skulle udkomme 4 gange årligt – og ligge til gratis afhentning hos først og fremmest alle landets campingforhandlere plus vist nok også hos Shell.

Hans idé var, at jeg skulle skrive om vores campingliv som privatpersoner. Jeg havde tidligere hjulpet ham med billeder til reklamekampagner og campingbøger.
Efter temmelig lang betænkningstid sagde jeg ja til ’jobbet’ – forudsat, at jeg selv måtte bestemme emne og indhold. Det blev en aftale, og siden har jeg leveret camping-artikler til stort set hvert nummer. I alt er det blevet til over 50 artikler.

Emnemæssigt har jeg spredt mig meget. Der har været reportager fra camping-pladser, vi har nydt at besøge. Jeg har luftet vores store interesse for ’de gamle romere’ og de mange spor, de har efterladt sig rundt i Sydeuropa. Mange af de interessante byer og smukke landskaber, vi har besøgt, er også blevet beskrevet. Endelig har jeg skrevet lidt omkring tilbehør og udstyr samt de 3 campingvogne og et par af de biler, vi har haft, siden vi begyndte med campinglivet i 1985.


Tilbage til indhold | Retur til hoved menu