Æg og bacon - Kitta & Sven

Søg
Gå til indhold

Hoved menu

Æg og bacon

Rejseliv > O-grill > Opskrifter
 

Æg og bacon

Til denne ret havde vi erstattet støbejernsristen med stegepladen. Denne blev smurt med flydende margarine efter at være varmet op til 200˚. Baconskiverne var skåret af en rest røget bacon. Æggene blev slået ud i en smurt alu-bakke, så de lettere "kunne styres" og blive stegt samtidig med baconskiverne. Efterhånden som baconen "fik kulør", blev temperaturen skruet ned på laveste blus.


Erfaring: Næste gang skal vi starte med æggene, da de først var færdige 3-4 min. efter, at baconen var taget af stegepladen. Til gengæld var de nemme at tage op med en "lasagne-spade". De var slet ikke brændt på.

Blev serveret med rugbrød og hjemmesyltede rødbeder. Dertil en god Brown Ale fra Skovlyst.

Velbekomme!

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu