Frikadeller - Kitta & Sven

Søg
Gå til indhold

Hoved menu

Frikadeller

Rejseliv > O-grill > Opskrifter
 

Frikadeller

 
 

Vi lavede frikadellefars, som vi normalt vil gøre det derhjemme. Hos os er det

500 g hakket svinefars
1 æg
3 strøgne spsk mel eller rasp
revet løg
1 tsk salt
friskværnet peber
1 dl vand

Frikadeller blev formet og lagt på en tallerken. Derefter penslet med lidt olivenolie
Grillsteges som vist på billedet, og der kommer fine grillstriber på kødet, når man bruger grillfolie, der kan holde til varmen.

Vi spiste varm kartoffelsalat til.

Varm kartoffelsalat:

Marinade:
3 spsk olivenolie
2 spsk vand
1 spk lys balsamico
salt, peber
hakket løg
capers
tomater

Kog kartoflerne møre og hæld vandet fra.
kom de varme kartofler i marinaden.


Tilbage til indhold | Retur til hoved menu